Harry Potter: WK Zwerkbal

Tegenwoordig is Harry Potter: WK Zwerkbal een onderwerp van groot belang en relevantie in de huidige samenleving. De impact van Harry Potter: WK Zwerkbal strekt zich uit tot verschillende aspecten van het dagelijks leven en genereert debatten, onderzoek en reflecties op verschillende gebieden. Het is belangrijk om Harry Potter: WK Zwerkbal diepgaand te analyseren om de invloed ervan te begrijpen en mogelijke oplossingen te vinden voor de uitdagingen die het met zich meebrengt. In dit artikel zullen we de verschillende aspecten van Harry Potter: WK Zwerkbal in detail onderzoeken, de implicaties ervan in verschillende contexten behandelen en een uitgebreid overzicht bieden van dit belangrijke onderwerp. Langs deze lijnen zullen we ons verdiepen in een kritische analyse van Harry Potter: WK Zwerkbal, waarbij we proberen de reikwijdte ervan te begrijpen en de mogelijke gevolgen ervan in de toekomst te projecteren.

Harry Potter: WK Zwerkbal
(Afbeelding op en.wikipedia.org)
Ontwikkelaar Electronic Arts, EA Sports
Uitgever Electronic Arts, EA Sports
Muziek Jeremy Soule
Uitgebracht GameCube, PlayStation 2, Windows & Xbox
Vlag van Verenigde Staten 28 oktober 2003
Vlag van Europa 7 november 2003
Game Boy Advance
Vlag van Verenigde Staten 28 oktober 2003
Vlag van Europa 21 november 2003
Genre Sport, actie
Spelmodus Singleplayer, multiplayer
Leeftijds­klasse PEGI: 3+
ESRB: E
Platform Nintendo GameCube, PlayStation 2, Windows, Xbox, Game Boy Advance
Portaal  Portaalicoon   Computerspellen
Harry Potter

Harry Potter: WK Zwerkbal (Engelse titel: Harry Potter: Quidditch World Cup) is een computerspel uit 2003 van Electronic Arts en EA Sports. Het is beschikbaar voor Nintendo GameCube, PlayStation 2, pc, Xbox en Game Boy Advance.

Gameplay

In het sportspel wordt de fictieve Harry Potter-sport Zwerkbal gespeeld. Wedstrijden kunnen plaatsvinden op Zweinstein met de schoolteams Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw en Zwadderich. Tevens zijn wereldkampioenschappen mogelijk met de teams uit de Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Japan, Spanje, Australië en Bulgarije.