BeBe Winans



Het internet is een onuitputtelijke bron van kennis, ook als het gaat om BeBe Winans. Eeuwen en eeuwen van menselijke kennis over BeBe Winans zijn in het net gegoten, en worden nog steeds in het net gegoten, en juist daarom is het zo moeilijk om er toegang toe te krijgen, omdat we plaatsen kunnen vinden waar de navigatie moeilijk of zelfs onuitvoerbaar kan zijn. Ons voorstel is dat u geen schipbreuk lijdt in een zee van gegevens betreffende BeBe Winans en dat u alle poorten van wijsheid snel en efficiënt zult kunnen bereiken.

Met dat doel voor ogen hebben wij iets gedaan dat verder gaat dan het voor de hand liggende, namelijk het verzamelen van de meest actuele en best uitgelegde informatie over BeBe Winans. We hebben het ook zo ingedeeld dat het gemakkelijk te lezen is, met een minimalistisch en aangenaam ontwerp, wat zorgt voor de beste gebruikerservaring en de kortste laadtijd. We maken het u gemakkelijk, zodat u zich alleen maar zorgen hoeft te maken over het leren van alles over BeBe Winans! Dus als je denkt dat we ons doel bereikt hebben en je al weet wat je wilde weten over BeBe Winans, dan zouden we je graag terugzien in deze kalme zeeën van sapientianl.com wanneer je honger naar kennis weer is aangewakkerd.

Kaartplaatsingen
Toelichting bij de gegevens
Albums
Heaven (met CeCe Winans )
  ONS 95
goud
goud
1989/03/04 (25 weken)
Verschillende levensstijlen (met CeCe Winans)
  ONS 74
platina
platina
20/07/1991 (51 weken)
Eerste kerst (met CeCe Winans)
  ONS 163 25 december 1993 (2 weken)
Relaties (met CeCe Winans)
  ONS 111
goud
goud
10/08/1994 (10 weken)
BeBe Winans
  ONS 125 15/11/1997 (7 weken)
Love and Freedom (als BeBe)
  ONS 30e 16/09/2000 (12 weken)
Live and Up Close (als BeBe)
  ONS 164 23/03/2002 (1 week)
Droom
  ONS 143 03/12/2005 (1 week)
Still (met CeCe Winans)
  ONS 12e 24 oktober 2009 (27 weken)
Foreign Land (3 Winans Brothers)
  ONS 104 18 oktober 2014 (1 week)
Singles
I'll Take You There (met CeCe Winans & Mavis Staples )
  ONS 90 01/04/1992 (6 weken)
I Wanna Be the Only One (with Eternal )
  DE 14e 30/06/1997 (22 weken)
  BIJ 6e 13/07/1997 (13 weken)
  CH 7e 29/06/1997 (31 weken)
  UK 1Sjabloon: Infobox kaartplaatsingen / onderhoud / NR1-link
platina
platina
31/05/1997 (15 weken)
In Harm's Way
  ONS 83 22/11/1997 (12 weken)

Benjamin "BeBe" Winans (geboren 17 september 1962 in Detroit , Michigan) is een Amerikaanse gospel- en R & B- zanger.

curriculum vitae

BeBe Winans behoort tot de grote Winans-muzikantenfamilie en is de jongere broer van Ronald, Carvin, Marvin en Michael, die de gospelband The Winans vormen . Lange tijd werkte hij op de achtergrond van de band en vanaf midden jaren 80 vormde hij een duo met zijn zus CeCe Winans .

Hun eerste gezamenlijke hit was in 1987 de single IOU Me van het debuutalbum BeBe & CeCe Winans . Ze werden vervolgens vier keer genomineerd voor een Grammy . CeCe won in 1988 een Grammy voor beste gospelzanger.

Het jaar daarop kreeg BeBe zijn eerste Grammy voor beste gospelzanger voor het nummer Abundant Life en een jaar later weer voor Meantime van hun tweede album Heaven . Het album bereikte de gouden status en nummer 95 in de Hot 200 album charts.

Het hoogtepunt van het gezamenlijke werk was het album Different Lifestyles uit 1991 , dat platina en Grammy kreeg en ook nummer 1 bereikte in de R & B-hitlijsten, net als de twee single releases Addictive Love en I'll Take You There .

Na nog twee albums gingen ze uit elkaar. CeCe ging solo en Benjamin, die de albums al samen had gecoproduceerd, verscheen op de filmsoundtrack voor The Bodyguard , waarvoor hij een van de Grammy's ontving voor het producerenteam van het jaar, zijn laatste tot nu toe.

Zijn eerste soloalbum volgde in 1997. Dit omvatte ook de single I Wanna Be the Only One , een samenwerking met het Engelse R&B vrouwentrio Eternal . Het nummer, dat hij samen met Rhett Lawrence schreef, piekte op nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk en was een pan-Europese hit. In de VS daarentegen waren succesvolle releases In Harm's Way , dat de hitlijsten bereikte, en Thank You , dat in de top 10 van de dance-hitlijsten terechtkwam.

Sindsdien heeft BeBe Winans regelmatig andere soloalbums uitgebracht, die consequent te zien zijn in de pop- en R & B-albumlijsten.

Bovendien heeft hij sinds 2004 zijn eigen nationale radioshow in de VS, de BeBe Winans Radio Show , die draait om gospel en soul.

Winans is ook verschenen in verschillende Broadway-musicals, meest recentelijk in King Solomon Lives, A Nubian Love Story in de rol van King Solomon. Hij verscheen ook in een bijrol in de film The Manchurian Candidate in 2004.

In 2014 nam hij het album Foreign Land op met zijn broers Marvin en Carvin onder de naam 3 Winans Brothers .

Discografie

Albums met CeCe Winans

  • Lord Lift Us Up (1984)
  • BeBe & CeCe Winans (1986)
  • Hemel (1988)
  • Verschillende levensstijlen (1991)
  • Eerste kerst (1993)
  • Relaties (1994)
  • Still (2009)

Solo-albums

  • BeBe Winans (1997)
  • Love & Freedom (2000)
  • Leef en van dichtbij (2002)
  • My Christmas Prayer (2003)
  • Droom (2005)
  • Cherch (2007)

Albums met de 3 Winans Brothers

  • Buitenland (2014)

Onderscheidingen

zwellen

  1. BeBe Winans: DE AT CH UK

web links

Opiniones de nuestros usuarios

Ron Blok

Het artikel over BeBe Winans_ is volledig en goed uitgelegd. Ik zou geen komma weghalen of toevoegen., Het artikel over BeBe Winans is volledig en goed uitgelegd

Rita Vonk

Soms als je op internet ergens informatie over zoekt, vind je artikelen die te lang zijn en die blijven doorgaan over dingen die je niet interesseren. Ik vond dit artikel over BeBe Winans leuk omdat het to the point is en precies gaat over wat ik wil, zonder te verdwalen in nutteloze informatie., Het is een goed artikel over BeBe Winans

Jack Bergsma

Dit bericht over BeBe Winans heeft me een weddenschap gewonnen, wat minder om het een goede score te laten.