Beatrice Rosen



Het internet is een onuitputtelijke bron van kennis, ook als het gaat om Beatrice Rosen. Eeuwen en eeuwen van menselijke kennis over Beatrice Rosen zijn in het net gegoten, en worden nog steeds in het net gegoten, en juist daarom is het zo moeilijk om er toegang toe te krijgen, omdat we plaatsen kunnen vinden waar de navigatie moeilijk of zelfs onuitvoerbaar kan zijn. Ons voorstel is dat u geen schipbreuk lijdt in een zee van gegevens betreffende Beatrice Rosen en dat u alle poorten van wijsheid snel en efficiënt zult kunnen bereiken.

Met dat doel voor ogen hebben wij iets gedaan dat verder gaat dan het voor de hand liggende, namelijk het verzamelen van de meest actuele en best uitgelegde informatie over Beatrice Rosen. We hebben het ook zo ingedeeld dat het gemakkelijk te lezen is, met een minimalistisch en aangenaam ontwerp, wat zorgt voor de beste gebruikerservaring en de kortste laadtijd. We maken het u gemakkelijk, zodat u zich alleen maar zorgen hoeft te maken over het leren van alles over Beatrice Rosen! Dus als je denkt dat we ons doel bereikt hebben en je al weet wat je wilde weten over Beatrice Rosen, dan zouden we je graag terugzien in deze kalme zeeën van sapientianl.com wanneer je honger naar kennis weer is aangewakkerd.

Beatrice Rosen , ook bekend onder de namen Béatrice Rosen en Beatrice Rosenblatt (geboren 29 november 1984 in New York City ) is een Franse actrice .

leven en carrière

Samen met haar ouders - een Franse en een Hongaarse - bracht Rosen haar jeugd door in Parijs en begon op tienjarige leeftijd haar acteercarrière als toneelactrice in theaterproducties op de school. Na het afronden van haar schoolopleiding met het wetenschappelijk georiënteerde Baccalauréat S studeerde ze acteren aan de Cours Florent . Rosen maakte haar debuut in televisieseries en Franse films.

Rosen's doorbraak op het grote scherm in de VS kwam met American Princess (2004). Daarna volgden films als The Dark Knight (2008) met Christian Bale en Heath Ledger en de Amerikaanse rampenfilm 2012 van regisseur Roland Emmerich , waarin ze als Tamara naast John Cusack en Danny Glover naar het einde van de wereld keek. anderen .

Filmografie (selectie)

  • 2004: American Princess (Chasing Liberty)
  • 2005: Charmed ( Charmed , tv-serie, 3 afleveringen)
  • 2005: Smallville (tv-serie, aflevering 4x18)
  • 2005: Cuts (tv-serie, 21 afleveringen)
  • 2006: Peaceful Warrior
  • 2008: de andere kant van de tracks
  • 2008: The Dark Knight
  • 2008: Sharpe's Peril (tv-film)
  • 2009: 2012
  • 2010: The Big I Am
  • 2011: Criminal Intent ( Law & Order: Criminal Intent , tv-serie, aflevering 10x04)
  • 2012: Het leven is een strand
  • 2013: Under the Rainbow (Au bout du conte)
  • 2013: vuile film
  • 2013: delirium
  • 2013: Payday (tv-serie, 4 afleveringen)
  • 2014: Katie's Blog (Ask Me Anything)
  • 2014: bipolair
  • 2014: Zugzwang (korte film)
  • 2015: Backstrom (tv-serie, 13 afleveringen)
  • 2017: Agatha Christie: Murderous Games ( Les Petits Meurtres d'Agatha Christie , tv-serie, aflevering 2x16)
  • 2017: The Saint (tv-film)
  • 2020: Research Unit (tv-serie, aflevering 14x06)

web links

Commons : Beatrice Rosen  - Verzameling van afbeeldingen

Opiniones de nuestros usuarios

Alex De Jong

Mijn vader daagde me uit mijn huiswerk te maken zonder Wikipedia te gebruiken, ik zei hem dat ik het kon doen door op veel andere sites te zoeken. Gelukkig voor mij vond ik deze website en dit artikel over Beatrice Rosen hielp me mijn huiswerk te voltooien. Ik kwam bijna in de verleiding om naar Wikipedia te gaan, want ik kon niets vinden over Beatrice Rosen, maar gelukkig vond ik het hier, want toen keek mijn vader in mijn browsegeschiedenis om te zien waar ik was geweest. Kun je je voorstellen als ik in Wikipedia kom? Gelukkig vond ik deze website en het artikel over Beatrice Rosen hier. Daarom geef ik jullie mijn vijf sterren

Gerda Gerrits

Eindelijk! Tegenwoordig schijnt het dat als ze je geen artikelen van tienduizend woorden schrijven, ze niet blij zijn. Heren content schrijvers, dit IS een goed artikel over Beatrice Rosen

Elly Van Der Velden

Ik vind de manier waarop dit bericht over Beatrice Rosen_ is geschreven erg interessant, het doet me denken aan mijn schooljaren. Wat een leuke tijd. Bedankt dat je me er weer mee naar toe hebt genomen.

Melanie Driessen

De verstrekte informatie over Beatrice Rosen is waarheidsgetrouw en zeer nuttig. Goed