Beatie Edney



Het internet is een onuitputtelijke bron van kennis, ook als het gaat om Beatie Edney. Eeuwen en eeuwen van menselijke kennis over Beatie Edney zijn in het net gegoten, en worden nog steeds in het net gegoten, en juist daarom is het zo moeilijk om er toegang toe te krijgen, omdat we plaatsen kunnen vinden waar de navigatie moeilijk of zelfs onuitvoerbaar kan zijn. Ons voorstel is dat u geen schipbreuk lijdt in een zee van gegevens betreffende Beatie Edney en dat u alle poorten van wijsheid snel en efficiënt zult kunnen bereiken.

Met dat doel voor ogen hebben wij iets gedaan dat verder gaat dan het voor de hand liggende, namelijk het verzamelen van de meest actuele en best uitgelegde informatie over Beatie Edney. We hebben het ook zo ingedeeld dat het gemakkelijk te lezen is, met een minimalistisch en aangenaam ontwerp, wat zorgt voor de beste gebruikerservaring en de kortste laadtijd. We maken het u gemakkelijk, zodat u zich alleen maar zorgen hoeft te maken over het leren van alles over Beatie Edney! Dus als je denkt dat we ons doel bereikt hebben en je al weet wat je wilde weten over Beatie Edney, dan zouden we je graag terugzien in deze kalme zeeën van sapientianl.com wanneer je honger naar kennis weer is aangewakkerd.

Beatie Edney (* 23 oktober 1962 in North Kensington , Londen , als Beatrice Edney ) is een Britse actrice .

leven en carrière

Beatie Edney werd geboren in North Kensington op 23 oktober 1962 . Zij is de dochter van de Britse actrice Sylvia Syms .

Ze zette haar eerste stappen als actrice toen ze acht jaar oud was in de film A Day at the Beach .

Ze verwierf in 1986 wereldwijde bekendheid met de rol van Heather MacLeod in de film Highlander - There Can Only Be One . Die rol verdiende haar cultstatus in de Highlander-franchises en ze speelde de rol opnieuw in het vervolg Highlander: Endgame in 2000.

Buiten het Highlander-universum liep haar acteercarrière vast. Je zou kleinere rollen kunnen spelen zoals in de films In the Name of the Father of Mister Johnson , maar het grote succes mislukte. Beatie Edney werkte voornamelijk voor de Britse televisie zoals de sitcom Dressing for Breakfast op Channel 4 , waarin ze tussen 1995 en 1998 verscheen. Op het theaterpodium was ze te zien in het toneelstuk The Girlfriend Experience .

Filmografie (selectie)

  • 1970: Een dag op het strand
  • 1985: Time for Murder (TV-serie, aflevering Mister Clay, Mister Clay )
  • 1986: Highlander - Er kan er maar één zijn (Highlander)
  • 1986: Lost Empires (tv-serie)
  • 1987: Dagboek van een oude dwaas (Dagboek van een oude dwaas)
  • 1988: Een handvol stof
  • 1989: Inspector Morse, Oxford Homicide Squad ( Inspector Morse ; tv-serie, 1 aflevering)
  • 1989: Double Game ( Just Another Secret , miniserie)
  • 1989: Dode getuigen praten niet (Trouble in Paradise)
  • 1989: Wilde bloemen (tv-film)
  • 1990: Een gezin wordt verdacht ( Agatha Christie's Poirot ; tv-serie, aflevering The Mysterious Affair at Styles )
  • 1990: meneer Johnson
  • 1990: The Lilac Bus (tv-film)
  • 1993: In de naam van de vader
  • 1994: MacGyver - Eindstation Hölle ( MacGyver: Trail to Doomsday , tv-film)
  • 1994: Mesmer
  • 1994: Hard Times (miniserie)
  • 1995: Hot Suspect : Child Missing ( Prime Suspect IV: The Lost Child , tv-serie)
  • 1995: The Affair (tv-film)
  • 1995-1998: Dressing for Breakfast (tv-serie, 21 afleveringen)
  • 1998: Bloodlines: Legacy of a Lord (tv-film)
  • 1999: Cyberspace - Een nachtmerrie komt uit ( The Cyberstalking , tv-film)
  • 2000: Highlander: Eindspel
  • 2002: De biograaf (tv-film)
  • 2003: Mijn oom Silas (tv-serie, één aflevering)
  • 2005: Artsen (tv-serie, 1 aflevering)
  • 2005: Messiah: The Nine Circles of Hell ( Messias: The Harrowing , miniserie)
  • 2006: Kenneth Williams: Fantabulosa! (tv-film)
  • 2007: The Bill (TV-serie, 1 aflevering)
  • 2008: In je dromen
  • 2008: Miss Pippeling leeft voor een dag
  • 2009: New Tricks - The Crime Specialists ( New Tricks ; TV-serie, 1 aflevering)
  • 2009: Op een dubbel spoor ( Agatha Christie's Poirot ; TV-serie, aflevering 12x01, The Clocks )
  • 2010: Commissaris Wallander : The Fifth Woman ( Wallander: The Fifth Woman , TV-serie)
  • 2010: Law & Order: UK (tv-serie, 1 aflevering)
  • 2013: Lewis - The Oxford Crime ( Lewis , tv-serie, 2 afleveringen)
  • 2015-2019: Poldark (tv-serie, 42 afleveringen)

web links

Individueel bewijs

  1. Beatie Edney . mademan.com. Ontvangen 7 augustus 2011.

Opiniones de nuestros usuarios

Melanie Lamers

Ik werd getroffen door dit artikel over Beatie Edney, ik vind het merkwaardig hoe goed gemeten de woorden zijn, het is als...elegant., Eindelijk, een artikel over Beatie Edney

Niels Huisman

Geweldig bericht over Beatie Edney., Geweldig bericht over Beatie Edney.

Chantal Dekker

Ik dacht dat ik alles al wist over Beatie Edney, maar in dit artikel kwam ik erachter dat sommige details waarvan ik dacht dat ze goed waren, toch niet zo goed waren. Bedankt voor de informatie