Beat gebeurt



Het internet is een onuitputtelijke bron van kennis, ook als het gaat om Beat gebeurt. Eeuwen en eeuwen van menselijke kennis over Beat gebeurt zijn in het net gegoten, en worden nog steeds in het net gegoten, en juist daarom is het zo moeilijk om er toegang toe te krijgen, omdat we plaatsen kunnen vinden waar de navigatie moeilijk of zelfs onuitvoerbaar kan zijn. Ons voorstel is dat u geen schipbreuk lijdt in een zee van gegevens betreffende Beat gebeurt en dat u alle poorten van wijsheid snel en efficiënt zult kunnen bereiken.

Met dat doel voor ogen hebben wij iets gedaan dat verder gaat dan het voor de hand liggende, namelijk het verzamelen van de meest actuele en best uitgelegde informatie over Beat gebeurt. We hebben het ook zo ingedeeld dat het gemakkelijk te lezen is, met een minimalistisch en aangenaam ontwerp, wat zorgt voor de beste gebruikerservaring en de kortste laadtijd. We maken het u gemakkelijk, zodat u zich alleen maar zorgen hoeft te maken over het leren van alles over Beat gebeurt! Dus als je denkt dat we ons doel bereikt hebben en je al weet wat je wilde weten over Beat gebeurt, dan zouden we je graag terugzien in deze kalme zeeën van sapientianl.com wanneer je honger naar kennis weer is aangewakkerd.

Beat gebeurt
Calvin Johnson 2004
Calvin Johnson 2004
Algemene informatie
oorsprong Olympia , Verenigde Staten
Genre (s) Indierock , twee pop , lo-fi , indiepop
oprichting 1982
Huidig beroep
Calvin Johnson
Heather Lewis
Bret Lunsford

Beat Happening is een Amerikaanse rockband, opgericht in Olympia , Washington in 1982 . Beat Happening was een van de eerste Amerikaanse vertegenwoordigers van de DIY- beweging in onafhankelijke muziek en had een grote invloed op latere muzikanten, waaronder Kurt Cobain .

verhaal

De bandleden leerden elkaar kennen tijdens hun studie en begonnen in 1983 hun eerste opnames op te nemen, die ze op cassettes uitbrachten. De band cultiveerde een bewust minimalistische stijl, wees commerciële rockmuziek af en nam hun platen op met de eenvoudigste middelen. De bandleden wisselden af met gitaar, drums en zang. In 1985 kwam het eerste album uit, geproduceerd door Greg Sage, de zanger van de punkband Wipers . De band kreeg voor het eerst internationale bekendheid met de tweede LP Jamboree (1988), die net als de derde LP Black Candy (1989) werd gedistribueerd door het Engelse onafhankelijke label Rough Trade . De albums Dreamy (1991) en You Turn Me On (1992) zijn uitgebracht in samenwerking met het Sub Pop- label , waarop in 1989 het eerste Nirvana- album Bleach werd uitgebracht.

Calvin Johnson richtte in 1982 het onafhankelijke label K Records op, dat onafhankelijke bands van over de hele wereld uitgeeft en waarop alle beat happening albums zijn uitgebracht. Toen hij zich in het begin van de jaren negentig steeds meer concentreerde op zijn activiteiten als labelbaas en muzikale zijprojecten, werden de activiteiten van de band een paar jaar opgeschort zonder dat Beat Happening officieel ontbond. In 2000 bracht de band de single Angel Gone uit .

In 2015 hebben de drie bandleden het best-of-album Look Around voor Domino Records samengesteld, waarop nummers uit de periode 1984 tot 2000 staan.

Discografie

Albums

  • 1985: Beat Happening (K Records)
  • 1988: Jamboree (K Records / Rough Trade)
  • 1989: Black Candy (K Records / Rough Trade)
  • 1991: Dreamy (K Records / Sub Pop)
  • 1992: You Turn Me On (K Records / Sub Pop)

Uitgebreide toneelstukken

  • 1984: Beat Happening (K Records)
  • 1984: Three Tea Breakfast (K Records)
  • 1988: crashen door (K Records)
  • 1988: Beat Happening / Screaming Trees (met Screaming Trees ) (K Records / Homestead)

leven

  • 1991: live opgenomen in Londen, Engeland (met The Vaselines ) (K Records)

Compilaties

  • 1990: 1983-1985 (Feel Good All Over)
  • 2002: Crashing Through (K Records)
  • 2003: Music to Climb the Apple Tree By (K Records)
  • 2015: Rondkijken (Domino Records)
  • 2019: We Are Beat Happening (Domino Records)

Individueel bewijs

  1. Michael Azerrad: Our Band Could Be Your Life: Scenes from the American Indie Underground 1981-1991 . 2002. p. 455 e.v.

Opiniones de nuestros usuarios

Willem Veenstra

Ik moest iets anders vinden over Beat gebeurt, niet de typische dingen die je altijd leest op het internet en ik vond dit Beat gebeurt artikel leuk., Geweldig bericht over Beat gebeurt

Peter Mol

De informatie op Beat gebeurt is erg interessant en betrouwbaar, net als de rest van de artikelen die ik tot nu toe heb gelezen, en dat zijn er al veel, want ik wacht al bijna een uur op mijn Tinder date en hij is niet komen opdagen, dus ik denk dat hij me heeft laten zitten. Ik maak van de gelegenheid gebruik om een paar sterren achter te laten voor het bedrijf en te schijten op mijn klote leven

Esther Brands

Het artikel over Beat gebeurt_ is volledig en goed uitgelegd. Ik zou geen komma weghalen of toevoegen., Het artikel over Beat gebeurt is volledig en goed uitgelegd