Tegenwoordig is Overleg gebruiker:Ronn een onderwerp dat grote belangstelling en debat in de samenleving genereert. Al tientallen jaren is Overleg gebruiker:Ronn een constant onderwerp van gesprek, dat de aandacht trekt van mensen van alle leeftijden en interesses. Of het nu vanwege de impact ervan op ons dagelijks leven, in de politiek, in de wetenschap of in de populaire cultuur is, Overleg gebruiker:Ronn is erin geslaagd zichzelf te positioneren als een relevant element in het leven van mensen. In dit artikel zullen we verschillende aspecten van Overleg gebruiker:Ronn onderzoeken, van de geschiedenis tot de impact ervan op de wereld van vandaag, om het belang ervan en de rol die het speelt in ons leven te begrijpen.
![]() ![]() Hier gestelde vragen worden hier beantwoord. Wil je mijn vragen beantwoorden op de plek waar ik ze heb gesteld? RONN Archief: 2007-2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018-2019 - 2020-2022 - 2023-2024 |
---|
Hoi Ronn, hierbij even een herinnering dat morgen jouw naam op de lijst staat voor een nieuw artikel voor de #100wikiwomen challenge 2024-2025.
Zorg er voor dat je jouw artikel op de afgesproken datum klaar hebt en voor 18.00 uur publiceert. Als het later is of niet lukt die dag, laat het dan gewoon even op voorhand weten. Op de #100wikiwomen-overlegpagina kan altijd een datumwissel besproken worden. DirkVE overleg 22 jan 2025 17:10 (CET)
Ik ben het niet helemaal eens met je verwijdering van een aantal bronsignalen. Probleem bij dit soort artikelen is (vind ik) dat er vaak ineens wat tussengezet wordt uit een nieuwere bron. Zo had ik hier ook gekozen voor de niet charmante oplossing, dat het ene deel van de zin uit bron A kwam en het tweede deel uit bron B. Ik vind en vond het handiger (wellicht iets te enthousiast) om de bron per genoteerd itempje te vermelden.Ceescamel (overleg) 28 feb 2025 16:35 (CET)
Hoi Ronn, bedankt voor je bijdragen over o.a. Anna Joanna van Stolk voor de #100wikiwomen challenge 2024-2025. Leuk dat je ook dit jaar weer meedeed door prachtige artikelen te schrijven en deze vrouwen zo een plek te geven op de Nederlandstalige Wikipedia en hiermee de gendergap te verkleinen. DirkVE overleg 9 mrt 2025 21:01 (CET)
Beste Ronn, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om de volgende artikelen:
Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 }
(of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css. Zie hiervoor ook Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.
Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=Dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 24 mrt 2025 14:02 (CET)
Hoi Ronn, leuk om te lezen dat ook jij (deels?) een hart voor Letzeburg hebt. Heb zelf ook nogal wat op de plank staan. Wie weet kunnen we eens wat overleggen / delen? Wikipedianen zijn dol op samenwerken tenslotte :-) Naor (overleg) 27 mrt 2025 16:51 (CET)
Beste Gendergapper,
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven staat als deelnemer van aan het Wikiproject Gendergap. Het is nog steeds nodig om te werken aan het verkleinen van de Gendergap op Wikipedia, hoewel er al veel bereikt is. Je kan dat bijvoorbeeld zien in onze resultatenlijst. Dit jaar zijn er al rond de 150 nieuwe artikelen verschenen. Een mooi voorbeeld is het artikel Chronologie van de status van vrouwen in België. Het lezen van dat artikel brengt jou misschien op ideeën. Er staan diverse rode links in het artikel. Misschien wil je daarover schrijven. Als je zelf een artikel schrijft, vergeet het niet zelf ook toe te voegen aan de resultatenlijst: je kan er een boekenbon mee winnen!
Ben je op zoek naar meer inspiratie? Misschien is het vertalen van een artikel uit een andere taal dan een goed idee. Als je op de blauwe pijl klikt in deze query krijg je een lijst van vrouwen met de Nederlandse nationaliteit die wel een artikel hebben in een andere taal, maar niet op de Nederlandstalige Wikipedia.
Misschien vind je het leuk om collega-gebruikers op Wikipedia in het echt te ontmoeten? Op de bijeenkomsten wordt samengewerkt aan het schrijven of verbeteren van artikelen. Je kan daaraan meedoen, of ook hulp en advies krijgen. Kom dan naar een WikiZaterdag in Utrecht, of naar een WikiVrijdag in Amsterdam. Je vindt de data en meer informatie op deze pagina. Morgen, zaterdag 12 april 2025, is de volgende WikiZaterdag op het kantoor van Wikimedia Nederland aan de Mariaplaats in Utrecht.
Ook internationaal wordt er veel werk verzet op het gebied van de Gendergap. Kijk bijvoorbeeld eens rond op de Engelstalige pagina Women in Red, het Franse project Les sans pagEs of het Spaanse Wikiproject Mujeres.
Met vriendelijke groet namens de Gendergap werkgroep, Ciell 11 apr 2025 11:15 (CEST)
Je ontvangt dit bericht omdat je je hebt opgegeven als deelnemer aan het Wikiproject Gendergap. Geen interesse meer? Verwijder dan je naam van deze lijst.