Nick Muller

In de wereld van vandaag is Nick Muller een onderwerp dat steeds meer belangstelling wekt bij een breed spectrum van de bevolking. Sinds zijn opkomst heeft Nick Muller tegenstrijdige meningen en debatten opgeleverd over de impact ervan op de samenleving. Met het verstrijken van de tijd is dit onderwerp steeds relevanter geworden en heeft het verschillende aspecten van het dagelijks leven en de ontwikkeling van verschillende kennisgebieden beïnvloed. Daarom is het essentieel om de verschillende aspecten die verband houden met Nick Muller diepgaand te analyseren, om de reikwijdte ervan en de implicaties die het heeft voor individuen, gemeenschappen en de wereld in het algemeen te begrijpen. In dit artikel zullen we verschillende perspectieven en benaderingen van Nick Muller verkennen, met als doel een complete en verrijkende visie te geven op het belang ervan vandaag de dag.

Nick Muller
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Achtergrondinformatie
Naam Nick Muller
Geboren 2 maart 1992
Geboorteplaats Doetinchem
Land Vlag van Nederland Nederland
Opleiding Journalistiek (Hogeschool Windesheim), Nederlandse Taal en Cultuur (Universiteit van Amsterdam)
Beroep Journalist
Portaal  Portaalicoon   Media

Nick Muller (Doetinchem, 2 maart 1992) is een Nederlands journalist.

Muller studeerde Journalistiek aan Hogeschool Windesheim in Zwolle en Nederlandse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam.[1]

In 2012 begon hij zijn journalistieke loopbaan bij HP/De Tijd, waarvan hij sinds 2020 de online hoofdredacteur is en waarvoor hij maandelijks een groot interview schrijft. Verder schrijft hij als freelancer onder meer voor de VARAgids en Playboy. In 2015 verscheen zijn boek Gedichten die mannen aan het huilen maken, waarin ruim zestig prominente mannen werden geïnterviewd over het gedicht dat hen de tranen naar de ogen jaagt.[2] In 2022 maakte hij samen met Felix Huygen een compilatie van de mooiste interviews uit de rubriek 'Zelfportret' in HP/De Tijd.[3] In het boek werden twee interviews van zijn hand opgenomen: het laatste interview met Mies Bouwman en het laatste interview met Dries van Agt.

Bibliografie

  • 2015 - Gedichten die mannen aan het huilen maken (Prometheus)
  • 2017 - Dit is waarom mensen op Twitter zitten (Nieuw Amsterdam, samen met Aisha Scheuer)
  • 2022 - Zelfportret (Balans, samen met Felix Huygen)