Het Flevo-landschap

In de wereld van vandaag is Het Flevo-landschap een onderwerp van voortdurend debat en controverse. Of het nu gaat om politiek, technologie, cultuur of de samenleving, Het Flevo-landschap heeft de aandacht getrokken van mensen van alle leeftijden en achtergronden. In dit artikel zullen we verschillende facetten met betrekking tot Het Flevo-landschap onderzoeken en de impact ervan op ons leven analyseren. Van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen tot de meningen van experts in het veld, we zullen proberen licht te werpen op het onderwerp en een compleet en verrijkend overzicht voor onze lezers te bieden. Door middel van interviews, onderzoek en concrete voorbeelden hopen we licht te werpen op Het Flevo-landschap en onze lezers te helpen de relevantie ervan in de wereld van vandaag beter te begrijpen.

Het Flevo-landschap
Stichting Het Flevo-landschap
Provinciaal Landschap
Kantoor Flevo-landschap
Kantoor Flevo-landschap
Algemeen
Doelstelling Het beheren, herstellen en ontwikkelen van natuur, landschap en cultureel erfgoed
Opgericht 29 december 1986
Hoofdkantoor Vlotgrasweg 11
8219 PP Lelystad
In beheer 5.100 hectare natuur, landschap en cultuurhistorisch erfgoed
Personen
Directeur-bestuurder Ben Huisman
Medewerkers 40
Vrijwilligers 150
Beschermers 12.500
Overig
Kwartaalblad Natuur Dichtbij
Bezoekers-centrum Natuurpark Lelystad
Website

Stichting Het Flevo-landschap is opgericht in 1986 en is een van de twaalf Provinciale Landschappen. Het Flevo-landschap beheert, behoudt, ontwikkelt en ontsluit natuur, landschap en cultuurhistorie in Flevoland.

Het kantoor van de stichting staat in Natuurpark Lelystad. Het Flevo-landschap heeft drie bezoekerscentra; bij Natura 2000-gebied de Lepelaarplassen (onderdeel van Nationaal Park Nieuw Land), op UNESCO Werelderfgoed Schokland en in Natuurpark Lelystad. Het Flevo-landschap is aangesloten bij de overkoepelende stichting LandschappenNL.[1]

Natuurgebieden in beheer

Cultuurgebieden in beheer

Landschapskunstwerken

Fotogalerij