In dit artikel gaan we FHM en de impact ervan op de hedendaagse samenleving in detail onderzoeken. Vanaf het begin tot aan de relevantie ervan vandaag de dag is FHM het onderwerp geweest van debat en analyse op verschillende gebieden. Of het nu door zijn bijdragen op het gebied van wetenschap, politiek, technologie of kunst is, FHM heeft een onuitwisbare stempel op de geschiedenis gedrukt. In de komende paar regels zullen we de verschillende facetten ervan onderzoeken en hoe het de wereld waarin we leven heeft gevormd. Daarnaast zullen we de implicaties van FHM in de toekomst bespreken en hoe dit de komende generaties zal beïnvloeden. Ga met ons mee op deze reis om de impact van FHM op onze samenleving verder te begrijpen.
FHM is een tijdschrift voor mannen dat zich richt op mannen tussen de 18 en 40 jaar. FHM (wat staat voor For Him Magazine) verschijnt wereldwijd in verschillende landen.
Het tijdschrift besteedt aandacht aan lifestyle onderwerpen als film, series, muziek, games, sport, auto's, mode, gadgets en vrouwen. Vrouwen die voor FHM hebben geposeerd zijn onder anderen: Katja Schuurman, Chantal Janzen, Ellemieke Vermolen, Georgina Verbaan, Victoria Koblenko, Kim Feenstra en Yolanthe Cabau.
De Nederlandse editie begon in het jaar 2000. Tot en met 2013 verscheen het eens per maand als tijdschrift om daarna als online magazine verder te gaan.
FHM staat sinds 2013 onder leiding van hoofdredacteur Chris Riemens.
Sinds 2011 wordt elk jaar de FHM500-verkiezing georganiseerd: een tijdschrift waarin de 500 Mooiste Vrouwen van Nederland worden geselecteerd, een afgeleide van de 100 Sexiest-verkiezing die tussen 2000 en 2010 werd gehouden. De FHM500-verkiezing werd gewonnen door onder anderen Doutzen Kroes, Tess Milne, Kim Feenstra, Nochtli Peralta Alvarez, Shelly Sterk, Jessie Jazz Vuijk, Sylvana IJsselmuiden en Monica Geuze.